PRIVATE LABEL & COFFEE

 

 

De meeste private label koffiebranderijen en/of leveranciers richten zich op kwantiteit. Frans de Grebber richt zich op kwaliteit. Van pure landen koffie tot mooie uitgesproken melanges. De koffie branden wij op hoogwaardige en ambachtelijke wijze in onze branderij in Meppel. Samen met de afnemer zetten we een compleet merk neer.

 

De vraag en de behoefte naar beter koffie neemt alleen maar toe. Er is meer diversiteit en mensen krijgen een steeds verfijndere smaak. Wij zijn er voor die mensen, cafés, lunchrooms en restaurants die een eigen label willen voeren in dit segment koffie. Natuurlijk kun je ook denken aan een eigen koffie met de uitstraling van je bedrijf erop (wij hebben onze eigen koffie). Als een relatie geschenk, opening, gelegenheid, trouwerij als onderdeel van een (kerst) pakket.

 

De betere kwaliteit koffie staat bij ons te alle tijden voorop. Maar ook de kwaliteit van branden, verpakken, service en flexibiliteit. Frans de Grebber gaat met klanten stapsgewijs op zoek naar de koffie die het beste bij de beoogde doelgroep past. In ons assortiment hebben wij 23 soorten koffiebonen die we kunnen inzetten om het gewenste resultaat te bereiken. Koffies waar wij van overtuigd zijn. Wanneer de bonen zijn geselecteerd gaan we het brandprofiel bepalen. Gemiddeld brand Frans de Grebber tussen de 12 en 20 minuten. Daarna worden de bonen gekoeld voordat ze gereinigd en verpakt worden. Met een minimale hoeveelheid van 8 kilo per bestelling.

 

Frans de Grebber is sinds 1977 werkzaam in verschillende koffie bedrijven. Jaren lang als koffiebrander, inkoper, cupper, melangeur, barista, trainer en kwaliteitsmanager. In 2003 is Frans de Grebber voor zichzelf begonnen om op eigen wijze alle opgedane kennis toe te passen in jou eigen koffie.

 

Ben jij geïnteresseerd in een eigen koffie en/of melange in een verpakking met je eigen uitstraling laat het ons weten en wij nemen contact met je op.